Oldalak

2009. augusztus 23., vasárnap

Nyertem :-)

Ó, képzeljétek, annyira örülök!!
A blog4scrap-en indított kihíváson, melyen Ivelina képei közül kellett liftelnünk, én vagyok az egyik nyertes! Azért is örülök különösen, mert most nem a szerencse választott ki ;-) Judit, Brigi, nektek is gratulálok! És a nyeremény nem más, mint egy 7 CAD-os kupon Ivelina boltjában :-)
Ezt a képet készítettem a kihívásra :-) Megvallom, nekem is tetszik :-)
Ahogy írtam délután is (és LaceE-nak üzenem, hogy nem is lesz lyukasórám, csak heti egy, hááát, 10 perc alatt lehet, hogy mégsem jön össze egy oldal :-) ), holnaptól kicsit kevesebb időm lesz, de szeretnék továbbra is majdnem ilyen aktív lenni, mint az elmúlt hónapokban - mindenesetre egy új fejezet kezdődik az életemben és úgy érzem, ez a nyeremény egy naon szép befejezése ennek a nagyonpörgős-gyorsscrapelős életmódnak :-)
S csak vigyorgok, mint tejbetök :-)))

8 megjegyzés:

Tinci írta...

Gratulálok, megérdemelted a nyereményt, nagyon jó lett ez az oldalad!

Kriszta (hozak) írta...

Gratulálok Ányi. Sok sikert és gördülékeny átállást kívánok az új életformádhoz! És Yoda mester után szabadon: A scrapbook veled van. :-D

Kata írta...

Gratulálok, szuper az oldalad! Sok sikert kívánok én is a váltáshoz, energiában nem lesz hiány, abban biztos vagyok :)

Rucola Designs írta...

Kedves Tejbetök, nagy gratulka neked!!! :) Hajrá a sulihoz, fog az menni biztosan, szkreppeléssel együtt! :)

LaceE írta...

Gratulálok a nyereményhez. Megérdemelted :) Én meg Neked üzenem, hogy az az egy lyukasóra Neked pont elég, hogy egy fél heti scrappet össezdobj :) Meg 2 turmixot, meg egy frebie template-t. Az egészet ütemezetten tedd közzé. És egy kávét is megihatsz még :)

Unknown írta...

Én is gratulálok!! Azért remélem sikerül majd időt szakítanod a netes barátokra és szkreppelésre :))) Kívánok a munkádhoz minden jót, kitartást :))

Osli írta...

Gratulálok én is a nyereményedhez. Kíváncsian várom mit készítesz vele. Remélem sikerül majd beosztanod az idődet, nagyon szeretem amiket csinálsz, és a blogod is szívesen olvasgatom.

Secima írta...

Gratulálok az oldaladhoz. Megérdemelten nyertél. :))
Az átállás pedig bizonyára nagyon izgalmas lesz, de szerintem élvezni fogod. :))