Oldalak

2009. augusztus 23., vasárnap

Bogyósok

Scraplift altalena-Brigi Buksi c. képére. Az elhelyezést tartottam meg csupán, kb.
Felhasználtam hozzá:
Jaelpo - Love and hope


***
Más: ez az utolsó oldalam, amit itthonlevő anyukaként készítettem. Holnap elkezdődik a munka (hurrá, várom már naon), így a szabadidőm lényegesen meg fogyatkozik. De a scrapbookot annyira megszerettem, hogy nem kívánom hanyagolni - majd meglátjuk, hogyan alakulnak a dolgok.
Még más: tegnap este megnéztem az Alkonyat-ot. Úgy, hogy előtte elolvastam, teljesen meg voltam vele elégedve. Nagyon tetszett benne sok megoldás, a lassított és gyorsított jelenetek, a helyszínek, zenék meg maga a történet is. A könyv nekem kicsit csöpögős volt, de a film tényleg szuper. Asszem, könnyen rajongóvá tudnék válni, de most más dolgokkal kell foglalkozom :-) Szerencsére! Mert amúgy nagyon könnyen fellángolok ;-)
Legyetek jók :-) Még jövök, leszek, vagyok :-)

3 megjegyzés:

altalena írta...

Óh nagyon tetszik ez a vörös a zölddel és a csipkével! Én örülök, hogy lett állásod, kicsit sajnálom hogy nem leszel ilyen sokat itt, de biztos találsz majd néhány percet hogy felugorj... és természetesen a beszámolókra is kiváncsi vagyok! Hányadikosokat fogsz tanítani?

LaceE írta...

Az oldal nekem is tetszik nagyon :) Egyébként én nem izgulok, hogy sokkal kevesebbet kapunk Belőled. Szerintem infós tanárkét 2 óra között simán összedobsz egy-két oldalt :) A következő szünetben meg feltöltöd, meg frissíted a blogjaidat is. :)

Janka írta...

Gratula a nyereményedhez! Hajrá a suliban!!! ;)