Oldalak

2014. december 12., péntek

December napjai 8.

Ma is két oldalt mutatok meg, mert ennyi van most kész. A december 10., 11., 12.-i (igen, ez a mai!) fotókat most küldtem be, szerintem holnap lehet is értük menni.

December 8:

Ezen az oldalon lesz a pluszlap, amire leírtam egy napom menetét illetve a másik oldalára gyűjtöm a kedvenc karácsonyi dalokat (kettő már van is).
A plusz lap fölé vágtam ki még kettő, karácsonyfa alakú lapot, ezeket csak egyszerű díszítésnek szántam. A felső zöldre parafa dísz, csillag és arany pöttyök kerültek,

az alsó csíkosra pedig pecsételtem:

Sajnos a felsőt még nem tudtam betenni, mert ahhoz ki kéne lyukasztani, de a lyukasztó egy olyan fiókban van, amit most nem lehet kinyitni, mert tele van előtte pakolva embermagasságig új bútorokkal :)
Valahogy szerettem volna elválasztani egymástól ezt a sok fényképet, ezért került középre ez a zöld csík, amit hullámosra vágtam. Mivel megint egy zoknis kép van az oldalon, jól jöttek egy kiscsizma, amit megintcsak felcsipeszeltem, de most egy pékzsingere. A zoknis dísz két oldalára apró díszeket tettem fel. A papír szélére egy dekorkivágó illetve egy aranyra színezett chipboard került. A szám mellé is nyolcasokat pecsételtem.

Az egyik pauszdíszre arany felirat került.

December 9:
Eredetileg nem így terveztem ezt az oldalt, ráadásul a jobb alsó kép helyett egy másikat szerettem volna, de így alakult. Szóval, van egy plusz képem erre a napra, majd töröm a fejemet, hogyan passzinthatnám be ide.

Az oldal szélét kicsit díszesebbre gyártottam. //Az a világos famintázatos lap egy ma kapott szórólapról van, szerintem többen kaptak ma ilyent, valami banki hitelt reklámoznak vele, és egy rózsaszín meg egy piros csomag volt rajta két oldalt. Amúgy azt a két csomagot is kivágtam, összeragasztottam és majd megy a Keve decemberi albumába. Merthogy nekii is csinálunk egyet, ha még nem említettem volna :) De lehet, hogy majd megmutatok belőle 1-2 lapot.//
A lap alá zászlócska-formákat vágtam ki kétféle papírból, került ré egy strassz.csillag meg egy parafapihe, illetve egy maradék tépett papírból csomagocskát gyártottam némi pékzsineg segítségével.

Az oldal másik szélére is került zászlócska. A lapon több helyen is csillagocskákat ragasztottam fel, így talán picit egységes lett az egésznek a kinézete.

Megyek, megnézem, mire jutok a kimaradt fényképpel és el ne felejtsem, ott van még a második receptem, aminek az oldalát nem fejeztem be.
Folyt. köv. :)

2 megjegyzés:

Katie írta...

Jaj az a zokni de milyen jó ötlet úgy 'fellógatva' :) Annyira tetszik, hogy ennyi sok képet teszel az albumba, így lesz igazi napló és csodás emlék később!

Budaházi Brigitta írta...

Szép kis, átgondolt, szépen kivitelezett album lesz ez. Tetszik a sok-sok kép megint, az is, ahogy elválasztottad a képek sorát a zöld csíkkal, a kis csipeszke is aranyos, és a pótlap!! Én olyan jellemzően kommentáríró voltam, s most a mostani albumból valahogy elmaradt... Jó, hogy Nálad van.