Oldalak

2014. december 6., szombat

December napjai 5.

Két nap fényképeit mutatom meg, illetve a borító alakulását.
A borító kb. így néz ki, illetve jobban csillog, mert lefújtam ezüst misttel is. A chipboard alá ezüst temperával festettem pacát. Még valami lesz majd rajta, de még csak így áll.


December 2. és 3. oldalpár:

December 2.
A barnás mézeskalácsos papírra háttérnek egy fél négyzet került fel, amit Silhouette-tel vágtam ki. Az összetartozó képek alá színes, tépett szélű papírt tettem, az egyes fényképek oldalát színes festékkel jelöltem meg.

A chipborad szám alá került egy picik díszítés,
 
az egyik fotópár pedig magyalos mintákat kapott. A scrapbook-papírt is narancsszínnel pöttyöztem, parafa magyalos dísz és magyalos pecsétek kerültek rá.

December 3. Kicsit kaotikusan színes lett :)

Az első képen amúgy azt fényképeztem le, hogy idebent a radiátoron szárítom a zoknikat. Ez alá a fotó alá került fel két zoknis dísz csipeszkével.

Az alsó fotó szélére matrica, akrilcsillag, strassz és pecsétek kerültek. Ja igen, csillagos pecsétecske van több helyen is az oldalon. Szeretek pecsételni :)

Készülnek a fotók folyamatosan, minden este megszerkesztem, feliratozom az aznapiakat és mappába teszem, hogy az előhívatás egyszerűbb legyen. Közben jegyzetelek is arról, amiről nem készült fénykép, mert minden hét utánra tervezek egy összefoglalót, amibe felsorolom, hogy mi történt még a héten. A fotótémákról hamarosan jövök egy újabb bejegyzéssel.
Folyt. köv. :)

4 megjegyzés:

Budaházi Brigitta írta...

Ó, hát igencsak eseménydús napok állnak mögöttetek! Nekem nagyon tetszik az, hogy az oldalak izgalmasak, teli vannak felfedeznivaló részlettel. A pecsételések irtó arik! Még mindig tetszik, hogy jó digis módjára feliratozod a fotókat. Hajrá a következő oldalakkal! Mondom én Neked, aki épp kihagytam egy napot. :))

Kriszti írta...

De jó, nagyon tetszik a sok kép, és a rengeteg apró részlet! Klassz album lesz, amit tényleg élmény lesz majd évek múlva is elővenni!

Gólya írta...

Irigyellek, hogy ennyit haladtál! Csipeszelt zoknik a kedvenceim ma!

Bori írta...

ááá! de jó! Cinkés fotó nekem is kell! :)