Oldalak

2014. december 20., szombat

December napjai 13.

Tegnap éjjel gyorsan megszerkesztettem még a fényképeket és be is küldtem, így ma délelőtt érte lehetett menni. Szerda-csütörtök-péntek napjai vannak meg, de csak a szerda-csütörtök lett kész az albumban.

December 17:
Elég lazán vannak a fotók, így rákerült a lapra egy kis kártya is. Barna-türkiz színek vannak jelen az oldalon, így választottam ki a díszítőelemeket is. A kártyára a mézeskalács-sütéssel kapcsolatos szavakat ragasztottam fel a szócímkék közül, meg került rá egy figura is. Mivel a kész mézeskalásokat nem én fényképeztem le, ezért maradhatott ki a felhozatalból.
Az oldalon ég fekete tollal "varrtam" meg kontúroztam és pecsételtem is rá néhány csillagot. A dátum azért nem került rá, mert az a másik oldalon van egy külön pótlapon, amit már mutattam.

A mézeskalácsos kártya közelről ilyen:

Még egy részlet:

December 18:
Nem díszítetttem túl ezt az oldalt sem. Először a szürke csillagos papírból körbevágtam a csillagokat, majd felragasztottam őket vagy sima kétoldalú vagy 3D-s ragasztókockával. A körök közé zöldes hópihék kerültek (ezek közül azért van fura alakú is, mert igaziból egy díszítőcsíkot vágtam el). A dátum egy zöldes matrica-nyilacskára került, majd méhány barna strassz és pecsételés és készen is lett az oldalam.

Egy közeli kép:
Folyt. köv. :)

1 megjegyzés:

Rucola Designs írta...

Imádom az albumod, szuper ügyes vagy!