Oldalak

2010. december 31., péntek

Project 2011?

Túl sok (?) minden történik mostanában, kevesebbet ülök a gép előtt (sőt, napokig be sem kapcsolom), akkor is jobbára csak a ti blogjaitokat olvasom... ismét többet hímzek (hurrá!)és ráadásul (egyre) több tervem is van, de félek, nem sok valósul meg közülük...
A Project 365... tavaly is eleve bukott mutatványnak tekintettem és a véleményem nem változott róla azóta sem. Szép, jó, klassz, de kivitelezhetetlen kudarcforrás. (Le a kalappal azok előtt, akik csinálni tudják.) Ennek ellenére kacérkodom vele, nagyon is! Na jó, eleve a lebutított formája, a P52 fordult meg a gondolataimban, de talán a P12 még jobban hangzik... Kata írását olvasva még inkább fellelkesedtem. Pláne, mert pár napja beszereztem egy szuper "fotókönyvet" - 50 oldalas, 30x30-as méretű (van ilyen egyáltalán vagy csak a tökvéletlen hozott vele össze?), kartonlapos és a lapok között vékony selyempapír... Nekiveselkedjek? Talán... idén úgyis több és nagy változás várható, megérné... meglátom ;) (Ha megígérem magamnak, abból úgysem lesz semmi). De valamiféle project 2011 lesz, az tuti (max. elhúzódik több évre) :)
**
Frissítés: most találtam rá Sapimanó blogján a 12hónapos album ötletére... Hm.... :)

*****
És egy scrapbook-os hír: LittleAngelDesign 2011-től új névvel alkot és új blogja is van + hírlevele is, amire a blogról tudtok feliratkozni. Huhh, azt hiszem, maradok nála, mert szeretem és klassz készleteket készít :)
És persze BÚÉK nektek, akik olvastok! :)

6 megjegyzés:

Secima írta...

Nagyon boldog új esztendőt kívánok az egész családnak! A kívánságaid, lehetőségeid pedig új valósuljanak meg, hogy neked is jó legyen!

Bíró Ágnes írta...

Boldog Új Évet! Kívánom, hogy a változások csakis jók legyenek!! :)

Janka írta...

BÚÉK! Szerintem se stresszeld magad fölöslegesen be nem tartható projektekkel :) Találj ki valami jót, amit meg lehet valósítani és örömet szerez :)

icka írta...

BUÉK! (Ismerős a megvalósulatlan-projekt szindróma!) Puszi!

Timi írta...

boldog új évet kívánok Ányi!

csuti írta...

Boldog Új Évet!