Oldalak

2010. augusztus 15., vasárnap

Vadember

A Cewe eheti kihívásán Icka egyik oldalát kellett liftelni. Asszem, pont az utolsó pillanatban estem be a saját oldalammal, melyen Gábor, az egyik legkedvesebb barátunk bográcsozgat a Kondor-tanyán:
Íme, a szöveg is:
'Huhh, erről a képről rengeteg mindent tudnék mesélni. A képen Gábor van, amint a Kondor-tanyán kevergeti a bográcsos kaját. Sok-sok év óta találkoztunk nála, de nemcsak mi, hanem egy másik baráti pár is náluk volt. Igazából Zozo főzött, de Gábor belekevert :-) Na szóval, az elmúlt években rengeteg minden történt és volt miről mesélni. Meg hát ugye a látvány, hiszen Gábor azóta copfot hord és naon jól áll neki! Én meg csak nézek, mint Rozi a moziban. Meg persze az új élete is és Andi is jól áll neki és jó látni, hogy boldog. Úgy tűnik, végre sínre került az élete és ha van, aki megérdemli, hát az ő!
Amúgy véletlenül sikerült találkozni, hisz az év egyik felében Mexikóban vannak, és csak a másik felében itthon. S nem is akárhol, hisz a Kondor-tanya egy szuper hely, maga a béke szigete (remélem, egyszer hosszabb időt is itt tudunk tölteni!) Na szóval, mikor először megpillantottam Gábort, így sok év távlatából, az első gondoltatom az volt, hogy jajj de jó megint találkozni és fiatalabb, mint valaha! Amikor a kép elkészült, akkor pedig az jutott eszembe, hogy 'vadember', pedig nem is az. Bár sokszor került már olyan élethelyzetbe, hogy tényleg annak kellett lennie. Vagyis nem vad, hanem természetközeli. Igazi természetbúvár, vérbeli természetjáró, túrázó, kalandor és életművész. A madarak és a lepkék nagy barátja. Ja igen, Gábor, ha legközelebb találkozunk, megmutatom a bélyeggyűjteményemet, a madarasat!'

Felhasználtam:
Cinnamon Design: Warmhearted
kapocs - ValCDesign: Snail mail
papírszél - RainbowDesign: Summer breeze

5 megjegyzés:

Eszter(beszteri) írta...

Szenzációs ez a komment!!!! :) Tetszenek a csapongó gondolatok, annyira hitelessé teszik a mondanivalót! És persze jó lett az oldal is, de hát ezt már megszoktuk... :D

Kata írta...

Óriási! Fantasztikus! Úgy szeretem amikor így belelendülsz a szövegelésbe. Természetes, őszinte meg minden. És a vadember is szimpatikus :) Meg az oldal is szuper, ami persze nem újdonság :)

Tinci írta...

Csúúúcs! Kommentből meg csillagos ötös!

kreatívhit írta...

Igazuk van a csajoknak jól szövegelsz. :) a készített oldal is tetszik.

Osli írta...

Ütős egy oldal lett. Én imádom! A komment meg tényleg csúcs!