Oldalak

2010. augusztus 18., szerda

100% Sue Cummings

Tudom, hogy nem mindenki tartja nagyra ezeket az 'összedobott' oldalaimat, amivel nem szöszölök órákat, de nekem ezek tetszenek. Hányszor próbáltam már pakolászni, istenem! Aztán mindig az a vége, hogy leszedek mindent és alig marad valami az oldalon. Most nem is próbáltam pakolni, mindegyik tök egyszerű lett. Meg talán azért is, mert a meglevő Sue Cummings készleteimből válogattam. Mutatom őket:

Egerben ilyen finomságot kaptunk vacsi után - Nagymama almatortája, amit porcukorral és karamellel kínálnak:
Megint egy én-kép (próbálom kihasználni, hogy Szegeden sok kép készült rólam):
Itt pedig a picurkám, akit már két hete nem láttam és még egy hétig nem is fogok és naon hiányzik!!!
A kép akkor készült róla, mikor a Soma nyaralni ment anyuékhoz.
Felhasználtam:
100% Sue Cummings Design

8 megjegyzés:

do írta...

Ne mondj (írj) ilyeneket! Fantasztikusak az oldalaid! Én meg tudod hányszor próbáltam már ilyen "ányis" oldalt csinálni és nem ment. Nekem meg valahogy mindig rámászik még valami :D
Szuper mindhárom oldalad, de az utsó a kedvenc, annyira édes ez a pofi!

Rucola Designs írta...

Hát én nem azok közül való vagyok, akiknek nem teccenek! Nan, én se pakolok gyakran! :) Mindkettőtök cukipofiját imádom, de a torta se rossz! :)

erzsocica írta...

Mind a 3 nagyon szép lett, pont ezt imádom az oldalaidban, hogy pár elemmel is szép és sokatmondó!

kreatívhit írta...

Ezek az úgymond "egyszerű" oldalaid
egyszerűen jók! Ennyi.

Eszter(beszteri) írta...

Én imádom az oldalaidat, fantasztikusak a fotók is, és nagy Sue Cummings rajongó is vagyok... :D Szóval nekem nagyon-nagyon tetszenek! :)(Mellékesen megjegyzem, hogy a követőid száma alapján nekem egészen úgy tűnik, hogy sokan kedvelik rajtam kívül is az oldalaidat... :D)

Tinci írta...

Nemondjmáilyet! Nekem igenis tetszenek a minimál oldalaid!Én pl ilyeneket nem tudnék csinálni, ezért becsülöm ezeket a munkákat is.

altalena írta...

Én igen is nagyra tartom az oldalaidat! Nem kell telipakolászni, hogy valami szuper legyen, pont ez benne a különleges! Most nagyon tetszik nekem a rólad készült fotók... nem tudom ki fényképezett, de nagyon ügyes volt:D

Bíró Ágnes írta...

Ányi én is imádom amit csinálsz!!! Rajongó igen, az vagyok nálad is. :) Imádom a fotóidat, titeket és ahogy olyan egyszerűen de szépen összeállítod az oldalaidat.
Persze az agyonvarrtakat is imádom. :)))