Oldalak

2010. július 20., kedd

Kevének szülinapra :-)

Holnap lesz a Keve 4 éves :-)
Mivel ő is szeretett volna albumot, ami róla szól, ezért kap egy mini-albumot, amilyent a Soma tavaly :-) Egyenlőre csak a kinyomtatott lapot mutatom, mert mikor készen lett, nem készült róla fotó, most meg már be van csomagolva, mert holnap reggel már meg is kapja. Ugyanis a Soma sakktáborban lesz egész nap és nem akarjuk, hogy a Kevének addig kelljen várni az ajándékára, míg a Soma hazaér. Délután meg különben is jönnek a nagyszülők :-)
Na szóval, mutatóba, ilyen lett a minialbum még nem szétvágva:
Nem fotópapírra nyomtattam, hanem műszaki lapra és százmilliószor jobban tetszik. Nagyon jól kijönnek a színek, szuperül olvashatók a betűk, ahol van, szóval, jobban meg vagyok elégedve vele, mint a fotópapírral. Csak ajánlani tudom mindenkinek!

És persze ha szülinap, akkor képeslap is jár mellé. A Keve ilyent kap holnap:
Néhány részletfotó:
A lepkék színváltós (színátmenetes) papíron vannak és ragasztókockán csücsülnek, a szárnyukat pedig kicsit felhajtottuk (pontosabban a Tibi, mert ő szokott ilyen szépeket készíteni ;-) ):

És a fű pedig kétféle zöld kartonból készült, szerintem tök jó ötlet:
Ui: Ahogy ismerem a Kevét, holnap az első két percben letépődik valamelyik lepke szárnya, természetesen véletlenül :-)))

1 megjegyzés:

Puzsi írta...

A mini-fotókönyv nagyon tetszik. És mivel tele van a családom gyerekkel meg is fogom valósítani. Persze csak ha el lehet lopni az ötletedet kedves Ányi!