Oldalak

2010. július 13., kedd

Július 1-7.

Ismét Kayleigh-lift, teljesen odavagyok érte!
Igazából soha nem terveztem, hogy a P365-öt csináljam, de ez most egy olyan oldal lett mégis. Talán lesz még folytatás, de persze sose lehet tudni. Mindenesetre itt van az első 7 nap júliusról, minen naphoz egy-egy kép és középen a szöveg. Amit mivel nem lehet elolvasni, idemásolok:

*Marcaliban voltunk és a boronokai is egész nap ott volt velünk. Reggel orvoshoz vittük, utána meg botratekertet készített, amit soha nem ununk meg. *Hazafelé megálltunk egy sütödénél, ahol botratekertet ettünk és a gyerekek azzal szórakoztak, hogy vezetnek egy kicsit. Jó morzsás lett az autó. *Felfújtuk a medencét, amit a gyerekek a szülinapjukra kaptak és mivel a víz nagyon hamar felmelegedett, délután már ment is a pancsolás. *Délelőtt kimentünk Dunaszigetre, ahol a gyerekek kipróbálhatták az úszógumijukat is. A Keve elég félénk, a Soma sokkal bátrabb. *A Tibi és a Pityupapa egész nap gyalulták, majd méretre vágták a virágládához szükséges léceket. *Délben isteni újhagymás lepény volt az ebéd, és egy kis bort is ittunk hozzá. (sajnos, mert emiatt délután, amikor a nagy eső esett, a Tibi nem tudott eljönni értünk, így taxizás lett a vége). *Ez a nap is a virágtartó léceiről szólt. Már mindegyik le van alapozva és a nagy részük be is lett kenve lazúrral.
És akkor az oldal:
Felhasználtam:
háttérpapír összemosva ValC: Kids go out és Mörjike: Get bliss készleteiből
lepke, bélyeg - Mörjike: LDD App. week 4
csipke - ValCDesign: Whispering collab with JoHanna
jegyzetlap - RainbowDesign: Lazy afternoon
alpha - Rosie: Coffeebean
számok - Wilma: You and me collab
2010 - SP: Promise alpha
varrások - Mörjike: Basic stitches vol1, LiseteScrap: Ocean smell, LAD: Sea magic, LieN: Swirly festival, Emma: mousquetaires, CBR: You and me collab

1 megjegyzés:

kreatívhit írta...

A galériában pont azon gondolkoztam jó volna elolvasni mit is írtál.
Megoldódott:)