Oldalak

2010. június 15., kedd

RAK from LieN + fotókönyv a kezemben :-)

Mutatok egy kis ízelítőt LieN és Anita új közös készletéből:

Megnyerheted, ha hagysz egy üzenetet LieN blogján vagy a DST-n csütörtökig :-) Sok sikert!

***
És: készen van a fotókönyvem! Mondjuk, már pár napja, de csak ma tudtam érte menni. Múlt szerdán adtam le a rendelést és pénteken már írtak is, hogy mehetek érte. S hogy milyen lett? Egyszerűen gyönyörű!!!
Nagyon jól érvényesül a gyűrött papír, az árnyékolás, az apró kiegészítők, de szuperek a hatalmas (egész oldalas) fotók is! A szöveg mindenütt nagyon jól olvasható. Jól mutat a sok kis kép, ami igazából nekem csak az oldal készítésekor tűnt kicsinek, de így, kinyomtatva egész jó méretűek. A színek csodálatosak, minden kép tűéles, minden részlet jól kivehető. Szerintem nagyon jó az a megoldás, hogy mindegyik oldal DP és az egyik oldal nagyfotós, a másik meg nem. Szóval, csak szuperlatívuszokban tudok róla beszélni! Aki már látott ilyent, tudja, miről beszélek. Olyan jó érzés kézzel fogható állapotban látni a képeimet... wowwww, odavagyok érte!
***
És még egy jó hír, de nem scrap:
kölcsönkaptam az Avatart, de vagyok zsongva. Ja, és vasárnap fejeztem be a Hajnalhasadást :-)
// Tegnap kirándulni voltunk, ma évzárós buli volt, kissé fáradt vagyok - csak igazolásként, hogy miért nem voltam :-) //

6 megjegyzés:

Kata írta...

Hű de klassz! Átérzem a fotókönyv kiváltotta örömedet, volt szerencsém nekem is nemrég átélni. :)

Tinci írta...

Ó, mennyi jó dolog történt veled mostanság! Örülök!
Ja, az oldal nekem nagyon tetszik!

Puzsi írta...

Írtam már Neked a múltkor is Kedves Ányi, de elszállt valahova az üzenet. Így újra írom, hogy figyelemmel kísértem a fotókönyv születését és nagyon odavagyok érte. Illik-nem illik, irigylem Somát... Biztos nagyon fog örülni ha kézbe veszi.

Rucola Designs írta...

DE szuper! Mutimegvalahogy! :)

altalena írta...

Nagyon kiváncsi vagyok az albumra, drukkoltam is, hogy időben elkészüljön, de ez tényleg nagyon gyors volt!
Én is szeretném látni:)

Lululu írta...

Megkérdezhetem, hogy mekkorában készíttetted el a fotókönyvet? Én is készülök (lassan-lassan) az elsővel, és nem tudom, a "sokképes" oldalaim mekkora méretben lennének jók. Amúgy szuper lett a fotókönyv, most nézegettem meg így utólag az oldalakat.