Oldalak

2010. június 3., csütörtök

Családom körében

Végülis úgy döntöttem, hogy a Dunaszigetes oldalt is Soma fotókönyvébe teszem bele és akkor az már a 10. oldal és már csak kettőt kell csinálni. A témák megvannak: család és rajzok. De izgulok, hogy valami gond lesz az előhívás körül és nem akarom az utolsó pillanatra hagyni. Meg azt sem tudom, pontosan hogyan működik a dolog - persze, muszáj lesz belejönöm, mert az első után tutira vérszemet kapok :-) Amúgy meg az a tapasztalatom, hogy bár DP-t készíteni tök jó dolog, de azért ahogy a nevében is benne van: dupla a munka is, sőt! :-) Szerintem a Keve is kap majd fotókönyvet (neki egy hónappal később van a szülinapja, mint a Somáé), de az övét azt nem duplaoldalasra tervezem. Szerintem egymás mellé tett scrapbook-oldalakkal is jól fog kinézni :-)
Na, megint sok a duma, ányi! :-) Mutatom a mai DP-t, a családosat csináltam meg:
És az oldalak külön is:

8 megjegyzés:

Tinci írta...

Ó, nagyon tetszik! Szeretem az ilyen családos fotókat!

T írta...

wow, milyen szuper az egész, boldog családi hangulat, nagyon jó kis fotók...stb. és nekem külön öröm látni egy.egy elemet tőlem. Ilyenkor látom igazán, talán érdemes csinálni. Köszi, hogy megosztod velünk.

do írta...

De nagyon jó ez is! Szuper ötleteket kapok tőled, azt hiszem majd én is belevágok (szerencsére a nagylány februári szóval van időm bőven :D)

Kata írta...

Mennyi szeretet van ezekben a képekben! Olyan jó, hogy könyvbe fognak kerülni, biztosan nagy öröm lesz lapozgatni.

Rucola Designs írta...

Imádom ezt a nyüzsgést! :)

Judit írta...

Gyönyörű lesz a fotókönyved!!!!!

LaceE írta...

Irigykedve nézem az oldalt 2 dolog miatt is. Mert nagyon szép és mert nekem nem él szinte egy nagyszülőm sem :(

Osli írta...

Mindenképp fotópapíros előhívást válassz, hogy a dupla oldalakból ne nyeljen le semmit a fűzés. Mivel az oldalak készen vannak, a könyvet 5 perc alatt össze tudod majd állítani. Csak be kell húzni az oldalakat a lapok hátterébe. Azt hiszem a fotópapírok is megvan 10 munkanap alatt (azért siess, mert kicsit el vannak havazva a ballagások, és az induló esküvői szezon miatt) Nekem is Tündi könyve elveszett, és ezért csak keddre lesz kész. 24-én adtam le...
A lényeg, hogy végérvényesen nem tud elveszni, de a megrendelés csak akkor számít, ha az email értesítést is megkaptad. Nagyon izgi! Remélem láthatom majd "élőben" is!