Oldalak

2010. május 13., csütörtök

Soma fotókönyve 1. DP

Említettem, hogy a Soma szülinapjára egy fotókönyvet szeretnék készíteni. Még addig van sok idő (június vége), de azért sose lehet tudni alapon elkezdtem :-)
Minden oldalnak más lesz a témája. A legelső oldalé az 5. szülinapja lett. Nem is tudom, ez scrapbook-e vagy sem, mindenesetre jó sok fénykép van rajta és a fényképeket mindenféle szalagok meg masnik választják el egymástól. Azt hiszem, van bőven látnivaló az oldalon. Fú, olyan jó lesz látni az arcát, ahogy majd végignézegeti a képeket és elolvassa a szöveget... A tavaly kapott minialbumot is imádja, szerintem legaláá harmincszor kiolvasta már :-)
Na, milyen sok a szöveg megint... végre jöjjön az oldal!
Itt van külön a nagy kép alatti szöveg is:
5 éves lettél! Előző nap tartottunk egy szülinapi bulit, amire meghívhattad a barátaidat. Itt volt az Emma, az Irina és a kistestvére, Léna, valamint Ábel a szomszéd utcából. Reggelre apával feldíszítettük a nappalit. Délelőtt leszedtétek a Keve ágyáról a rácsot. Alvás után a Bea mamáék átjöttek, megköszöntettek és a mama rengeteg finomságot készített: szendvicseket és linzert. Az Ábel cseresznyét is hozott. Az ajándékok átadása után felvágtuk a tortát, majd fent játszottatok. Később volt rajzverseny és ügyességi-okossági verseny is. Nagyon vidám hangulatban telt el a délután. Szerencsére másnapra is maradt a finomságokból! Mi apával a szülinapodon köszöntöttünk meg. Könyveket, nyomdát, inget és Somás minialbumot kaptál. Kaptál egy csomagot Németországból is az Erhardt bácsiéktól.

Ezen kívül a kis képeknél is van 1-2 felirat. Hát ilyen lett, pár napon belül szeretném elkészíteni a övetkező oldalt is ;-)

1 megjegyzés:

Janka írta...

jaj, ez fantasztikus ötlet, ányi! és naná, hogy scrapbook! attól, hogy sok fotó van rajta, még teszel rá szöveget és dekót, szóval az már az :) alig várom, hogy lássam egészben a könyvet!