Oldalak

2010. május 17., hétfő

(majdnem) szülinap :-)

Val az egyik kedvenc tervezőm, akinek a stílusát nemcsak mint scrappert, hanem mint embert is naon kedvelem :-) Nos, neki lesz a szülinapja a héten és ezzel persze egy jó kis szülinapi buli!
***
Val C is celebrating her birthday this week and for that reason she is organising a big party.


Val boltocskájában, a DSC-nél 30%-kal olcsóbb Val minden terméke május 17. és 23. között! Most érdemes válogatni és gyűjtögetni, hmmm.... :-)
***
At Val's shop is 30% off everything! This might be the occasion to get a kit or two from your wish list. :-)


Selena a DSC-n scraplift-tel vár benneteket. Val egyik oldalát lehet liftelni. A nyertes pedig Val készletei közül válaszhat magának egyet!
Itt találod meg a kihívást :-)
***
Selena organises a scraplift challenge at DSC where you have to lift a page from Val C.
The winner gets one of Val's kits of his choice.
Go for the challenge.

Ezen kívül Val egy másik kihívással is készült, amire a blogján lehet jelentkezni! A feladat: ezzel a template-vel oldalt készíteni, amihez legalább 50%-ban ValC termékeket használjatok fel. Itt az alkalom, hogy végre elkészítsétek az első DP-t (de persze lehet szimpla oldallal is játszani). Ráadásul ezzel is a szerencsés megnyerheti Val egyik készletét :-)
A template letölthető innen :-)
***
On her blog she organises a template challenge and you can download this amazing double page template for free - just klick here!
És ráadásul egy freebie-t is begyűjhetsz, de csak 3 részletben, úgyhogy szemfülesnek kell lenni! A következő két rész 22-ig majd valamikor megjelenik, de azt nem árulhatom el, hogy pontosan mikor... Szóval, szemfülesség! ;-) Katt a képre az első rész letöltéséhez! :-)
***
In addition Val created a gorgeous mini kit free for you to download in 3 parts. The first part is available from today, part 2 and 3 will be available the next days - stay tuned. Click on the preview to download the first part! :-)

Éééééééés:
szerda reggel a DST-n indítok egy új topikot, amiben Val vadiúj készletére lehet jelentkezni :-) Vigyázat, naon jó lett, minden részletét imádom!
***
Aaaaaaaaaand:
I will organise on the 19th a RAK at DST - one lucky winner can get the brandnew not yet released kit "Snail Mail".

Nincsenek megjegyzések: