Oldalak

2010. május 12., szerda

Áprilisi kedvencek + cd-tárolás

Úgy örülök neki, hogy nem tettem 'hivatalos' újévi fogadalmat, mert tudom, hogy semmi nem lett volna belőle... de azért elhatároztam, 'hivatalon kívül', hogy havonta megcsinálom a kedvenc oldalaimat egy képnek és igaz, hogy már eltelt a hónap fele, de azért csak elkészült az április is :-)
Íme, ők, kilencen:
Ezenkívül egy másik, nem 'hivatalos' fogadalom, hogy szép lassan kiírom cd-re a scrap-es cuccaimat :-) Ez is szépen halad és olyan jó érzés... :-)
Amúgy azért választottam a cd-t, és nem a dvd-t, mert öreg gépem egyrészt nem tud dvd-t írni, másrészt meg, bár több cd-m lesz így, mit dvd lenne, azért mégiscsak gyorsabb rajta megtalálni azt, amit keresek. Van ám egy szuper cd-tartó táskám is, abba teszem be, ami készen van. Alkoholos filccel ráírom a címét és a gépemen meg van egy külön mappa, amiben a cd-k tartalmáról készített képeket tárolom, így mindent hamar megtalálok :-)
Pl. a 3. Kovaxkás cd-m így néz ki:
Majd egyszer jó lenne kinyomtatni ezeket a képeket és tartalomjegyzék-szerűséget készíteni belőlük, amit a táskám elején tárolnék, de egyenlőre így is jó. A lényeg, hogy kb. belátható időn belül lekerüljön minden a gépemről, mert bármikor történhet bármi és fejlett technika ide vagy oda, az a legnagyobb biztonság, ha mindenről van másolat :-)

4 megjegyzés:

altalena írta...

Ez nagyon jó ötlet! Tetszik az átgondolt rendrakás a készleteid között. Lehet nekem is ezt kéne csinálnom:)Minden esetre te jól csinálod:D

Kata írta...

Nagyon szuper tárolási rendszert alakítottál ki. Példát kellene vennem rólad. (Nekem egyelőre csak a fotókat sikerült biztonságba helyeznem)

szrjudit írta...

Ajajj, hányszor halogattam már a kiírást... PEdig... jobb nem is gondolni rá! Nekiállok én is! ;)

Kriszta írta...

Az én gépemre is ráférne egy kis takarítás. Én az oldalaim nagy részét mentettem DVD-re még évelején, de azóta megint összegyűlt egy lemezre való.