Oldalak

2010. április 11., vasárnap

Tavaszi blogtrain + 100

ÁÁÁ, még mindig az elmaradásaim (aminek az oka, hogy majdnem egy hétig nem voltam itthon, ahogy egypár oldalból is láthattátok :-) ).
Pár napja mutattam a saját részemet a Cheri-CT-s blogtrainből, de akkor még nem volt meg a többi link - ezeket most pótolom :-)
Ez az én részem:
Letölthető innen :-)

És a többi állomás az összefoglaló kép alatt:

Cheri
Icka
Glenda
digitALE
Meagan
Jenasis
Miss Em

És: a 100. olvasómnak ígértem egy oldalt, amit egy hatalmas collabból készítek el (ebben Lisete, az egyik designerem :-) is részt vett). Ha jól látok, akkor a 100. olvasóm nem más, mint szrjudit :-) Judit, ha erre jársz, és olvasod, akkor légyszi küldj egy fotót :-) Köszi :-)

Reményeim szerint ma még jövök a Val-féle tojásgyűjtős kihívás eredményével is. Addig is sziasztok :-)

4 megjegyzés:

Eszter(beszteri) írta...

De irigykedem Juditra... :D Kíváncsi leszek az oldaladra! :) Gratulálok a 100-hoz! :)

CBH írta...

Thank you so much for this post. I want to let you know that I posted a link to your blog in CBH Digital Scrapbooking Freebies, under the Page 7 post on Apr. 11, 2010. Thanks again.

szrjudit írta...

Magam is meglepődtem, hogy még nem vagyok állandó olvasód, pedig állandó olvasód vagyok :D, gyorsan klikkeltem, és láttam, hogy ebből kisülhet valami jó, mert a 100. vagyok, juhéj!!! :D Gratulálok ehhez a nagy rajongótáborhoz, most mindenki rám irigykedik :D, küldöm a fotót! ;)ÉS köszi, előre is! :)

linnie-818 írta...

Just found your blog. Happy day! Your work is beautiful. Thank you so much for sharing!