Oldalak

2010. március 18., csütörtök

Együtt + sneakpeak

A SV kihívására készítettem ezt az oldalt, s mivel nem került be a legjobbak közé, ezért már mutathatom is, bár szerintem már többen láttátok :
Felhasználtam:
WA - Franci
Jopke design - Basic principles, Rhoslyn, Claytin, Gentle, Amora
***

ValC egy új, közös készlettel jelentkezik hamarosan, amit meg is nyerhetsz, csak egy kommentet kell hagyni Val blogján arról, hogy mi a kedvenc fiúneved (úgy tűnik, kisfia lesz ;-) ). És mivel ez a közös készlet nem mással van, mint Angé-val, ezért nála is lehet szerencsét próbálni :-)
Ilyen a készlet egy kis részlete:
Sok sikert!

From Val's blog:
... Do you want to win it?
.... Voulez vous le gagner, ce kit?

It is easy... just tell me, in the comment section, what is your favorite boy name before Friday 19th 09.00 PM (GMT). ( it might help us, we haven't decided anything yet, and I am supposed to give birth in a short month *eeekkk*)
I will randomly choose a winner and give this collab away.

c'est tres facile ... donnez moi, en commentaire votre prenom masculin preferé, et ce avant venderdi 21H ( GMT) ( c'est a dire 22H heure francaise) ( ca pourrai m'aider, etant donné que nous n'avons encore aucune idee serieuse et que je suis supposé accoucher dans un mois a peu pres) Je choisirai, au hasard un vainqueur qui recevra ce kit gratuitement.

BUT wait... you can have a second chance... Ange is also giving a collab Kit away... just go here, and take your chance!

MAIS ATTENDEZ ... vous pouvez tenter votre chance une seconde fois, sur le Blog d'Ange ... c'est ICI

Be back on friday to see if you won!!!

A vendredi soir donc, vous voir si vous serez l'heureux(se) Elu(e)!

2 megjegyzés:

Ruebchensmum írta...

Anita this is a simply amazing layout. I really love it.
Hugs
Corinna

LaceE írta...

Ezeknek nincs szeme, simán ott lett volna a helye a top 3-ban :)