Oldalak

2010. március 25., csütörtök

GSO

Ó, de örülök, képzeljétek, még soha egyetlen képem sem került be a 'kirakatba', ahogy nevezem a DST-n a GSO-t. (DST = DigiShopTalk, GSO = Gallery Stand Out , ha valaki nem tudja, hisz sokáig én sem tudtam). Az is igaz, hogy nem is tettem érte sokat, mert sokáig nem játszottam a dicsekedős játékot (Praise game) és ha nem mutogatom, hogy íme, van egy ilyen oldalam, akkor nem is nézik meg (sokszor). A DST-n ha kommentet szeretnél kapni az oldalaidra, akkor jó, ha 'eldicsekedsz' velük. Nekem ez a ScrapInsder-rel vált szinte 'kötelezővé', de igaziból nem bánom, mert legalább megnézik az oldalaimat és nem csak a sok nulla van alattuk (0 megtekintés, 0 komment, ami gondolom, CT-tagságra való jelentkezéskor kissé hátrányos). Szóval, ma megtört a jég és most íme:
Az első képem a kirakatban :-)
Timo, neked is gratula a készlethez és köszi :-)

7 megjegyzés:

szrjudit írta...

Gratulálok, Ányi, teljesen megérdemelt az oldaladdal, és Moni Singer, aki kiemelt, nagy kedvencem, nagyon tud, úgyhogy dupla gartuláció!!!

Bíró Ágnes írta...

Gratulálok!!! :) Veled örülök!! :)

Kriszta írta...

Szívből gratulálok én is. Nézz be hozzám vár rád egy blogdíj.

Anikó írta...

gratulálok!! Jó érzés, ha kiemelik az oldalad!!

Rucola Designs írta...

Asztapaszta! Gratula!!!! :))

T írta...

wooooooooooooow!! teljes szívből gratula!!! csodás az oldal, én mondtam neked!!!! köszönöm szépen!!!!

Eszter(beszteri) írta...

Gratulálok! És nagyon-nagyon örülök! Én imádom az oldalaidat, szóval ha nekem lenne GSOm, akkor gyakran látnád ott a neved... :D