Oldalak

2010. március 14., vasárnap

#5

Ma délután elkészült egy újabb hagyományos oldalam, most az 5 közül ez a kedvencem. Vagyis ezzel vagyok a leginkább megelégedve, bár elég távol áll még attól, amit tényleg jónak találok. És az istennek sem tudom egyenesen feltenni a képet, mindig elforgatódik... Na, szóval, ilyen lett:
A színei nem igazán érvényesülnek, mert az a sötét az igaziból egy elég szép mélyzöld papír, a barnás meg mustársárga :-) A kép két oldalát levarrtam, a zöld virágokat pedig hajtogatással készítettem. A nagy zöld gomb alól kilógó bigyó egy leveles ág, amit én vágtam ki (tekintve, hogy abszolút nem tudok vágni ollóval, ez szép teljesítmény tőlem :-D ). Van még itt harmonikára hajtogatott piros papír meg kis piros szalagocska, szív alakú gyöngy és óriásflitterek. A papírok szélét nagyon enyhén megtintáztam pirossl illetve fehérrel, de a képen ez jóval erősebbnek tűnik, mint amilyen valójában. A 'joy' feliratot kinyomtattam és felragasztottam (ValC egy freebie-jéből van).
Mire megtelik a mini-albumom, remélem, jóval ügyesebb leszek és akkor nekiállhatok rendes, nagy oldalak készítésének is (ez is csak 15x15 centi, azaz a rendes méretek fele/a területének negyede).

4 megjegyzés:

Rucola Designs írta...

De ügyes vagy! Jól néz ki nagyon!

LaceE írta...

Jó, hogy jól néz ki. Aki ennél ügyesebb, az már nem is ember. :D
Nagyon királyság az oldal. Én nekem is bejön az elforgatott fotó :)

Osli írta...

Nagyon ügyes vagy! Imádom a pakolványt a kép alatt :)

Secima írta...

Szerintem nagyon jó lett ez az oldal. Tetszik, hogy sok mindent magad csináltál. Nyugodtan készíthetsz már nagy oldalakat is. :) :)