Oldalak

2010. január 22., péntek

Turmix, tavalyi kedvencek, kihívás... szóval, nagyon vegyes!

Hát ez a blogbejegyzés most a turmixox turmixja, van itt minden, mint a búcsúban!
Először is a turmix, ami most naon turmixos, mert csak két kit van benne, a többi az mind csiribiri:



Aztán a kihívás:
Kinek van kedve játszani? :) Akinek igen, töltse le az add-ont, alkosson vele valamit szombat éjfélig (január 23.), töltse fel egy galériába és hagyjon itt üzenetet róla. A játékosok közül vasárnap a nyertest kisorsolja: Kovaxka!!

És ha kitartó voltál és eljutottál eddig a pontig, akkor íme, egy kis válogatás a tavaly készített scrapbook oldalaimból . Több blogon is láttam, hogy egy kis tablót készítettek a kedvenc képeikből, s most én is :-) Nem emeltem ki nagyban egyiket sem, és próbáltam színsorrendbe tenni őket :-) Amúgy pedig magam is meglepődtem, hogy milyen sok barna oldalam van! A zöld meg a kék nem volt újdonság, no de a barnaaaa :-O Nem is szeretem ezt a színt. Vagy mégis? :-)
Hát egészségetekre é ne feledjétek a kihívást!!!

2 megjegyzés:

Rucola Designs írta...

De jó így egy kupacban nézegetni az oldalaidat, szuperek! :)

Eszter(beszteri) írta...

De jó így látni az oldalaidat! Nagyon szépek, sok nekem is kedvencem közülük. És végre reagálok a te kommentedre is az én posztomnál: (sikerült ám elgondolkodtatnod... :D) valószínűleg azért van sok ajándék kép köztük, mert azokat az oldalakat válogattam, amiket szépnek tartok. Sok más oldalam is a szívem csücske, de kommenttel együtt, ilyen méretben meg azok nem érvényesülnek... :)