Oldalak

2010. január 3., vasárnap

Nem P365 :-)

Szóval, van ez a projekt, a P365, aminek azt hiszem, az a lényege (persze, lehet, hogy valamit nem jól vagy hiányosan tudok), hogy minden napról készítsünk (legalább) egy fotót és minden héten készítsünk belőle egy (dupla)oldalt. Bár ez utóbbi talán már a P52, nem tudom pontosan... Ez a projekt tetszik nekem, de tudom, hogy nem vagyok eléggé kitartó ehhez, így neki sem állok, mert magamat frusztrálnám vele, ha elmaradnék.
Viszont Eva Marina új grab-bag-je épp ilyen egy éven át tartó projektek összefogásáa készült és szerintem nagyon szuper! Hatalmas készlet, nekem a lassú netemmel órákba telt, míg leszedtem.. Van benne három papírcsomag, rengeteg dátum kétféle stílusban (papíros és drótos), mindenféle cetlik, kapcsok, varrások, templatek a hét fénykép elrendezéséhez, keretek, oldaldíszek, szóval, egy csomó jó cucc. Úgyhogy nem tudtam megállni, hogy ezek birtokában ne készítsek egy oldalt a mai napról:
Felhasználtam:
100% Eva Marina - Grab bag, What a hott!, Apple pie

8 megjegyzés:

Rucola Designs írta...

Sajnos én sem vagyok elég kitartó ezekhez a projektekhez, meg kit is fotóznék? :) A tijeded viszont imádom, cukik a kipirult pofik! :)

Unknown írta...

Én sem vágok bele, mert valóban engem is csak frusztrálna ha nem csinálnám... viszont az oldalad nagyon klassz, annyira helyesek a srácok ;)

Tinci írta...

Kitartásom dettó....
A fiúk nagyon édesek ezen a fotón, és az oldal is csúcs!

altalena írta...

Én sem vágnék bele, mert ha azt érzem, hogy kényszerből csinálom, már nem megy az alkotás! Ahogy ránéztem erre az oldalra, mondtam is hogy ejha.. nagyot alkottál már megint, de ez nem újdonság:D

Janka írta...

Jaj, milyen imádnivalóak ezek a kölkök :) Egészen felkeltetted az érdeklődésemet, meglesem a pakkot ;)

icka írta...

Hát ez nagyon szuper lett, micsoda édes fotó!!!

LaceE írta...

Nekem meg minden tetszik, amin a fiaid vannak :) Szóval ez is :)

Osli írta...

Annnnyira édes ez a fotó! Imádom az oldalt is, az is szuper!