Oldalak

2009. november 28., szombat

Szárnypróbálgatás

Talán már írtam többször is LieN-ről, akinek a blogját és a 'termékeit' nagyon szeretem. Nemrég indított egy hírlevelet is, amire természetesen feliratkoztam (a linkre kattinta a bal oldalon te is megtalálod), és a második levélben meglepiként kaptunk egy klassz template-szerűséget is (az igazi neve 'sketch', de nem tudom, hogy az pontosan mit jelent és miben más a templéttől). Na mindegy, a lényeg, hogy készítettem egy oldalt barna-rózsaszín színekben.
A fényképen Somával vagyok, aki csodák csodájára egyik nap az oviban katica-jelmezben volt, mikor érte mentünk. Ez azért csoda, mert öt és fél éve során még soha semmilyen jelmezt, maszkot stb. nem sikerült ráadni. Belelkesedtem és megígértem neki, hogy ahogy hazaérünk, én is csinálok neki otthonra ilyen kis aranyos katica-szárnyakat. Közös erővel el is készültek a szárnyak, és meglepően sokat viseli. Még a nagyszüleihez is el kellett vinni, mikor ott voltak, és ott is hordta, sőt, szinte mindennap felveszi :-)
(Kevét ki ne felejtsem, természetesen ős is kapott szárnyakat, csak ő lepke lett.)
A kép akkor készült, mikor először rátettem Somára a szárnyakat:

Felhasználtam:
papírok: Rainbow
mintás papír és miden más: LieN

2 megjegyzés:

Rucola Designs írta...

Érdekes ez a jelmezdolog Sománál, Máté fiam a mai napig nem hajlandó ilyenre, ezért nem vett részt a szalagavatós dolgokban sem. Az oldalad meg istenkirály! Imádom! :)

LieN írta...

Your page looks great!! It's so sweet and soft !
Thank you !!
LieN