Oldalak

2009. november 6., péntek

Mai kedvencek

Mert ma több is van - (majdnem ugyanolyan) variációk egy témára.
Talán sokan azt mondjátok az ilyen kevésbé díszített, minimál oldalakra, hogy 'nagy ügy! Ilyent én is tudok csinálni!' - azonban az igazán JÓ fotókból nagyon NEHÉZ scrapbook oldalt készíteni. Hogy miért? Mert egy jó fotón nincs felesleg, amit le lehetne róla vágni, nincs rajta sallang, amit el lehetne maszkolni, nincs rajta (vagy nagyon nehéz megtalálni) olyan hely, amit fel lehetne díszíteni. És ha van is, nagy kérdés, hogy mivel díszítsünk? Ráadásul a jó képek nagyban szépek.
Lehet, hogy az ember pakolós, de ilyen esetekben megállj kell parancsolni a pakolászási hajlamunknak - ez pedig nem könnyű :-) Csínján kell bánni az elemek (a nagyon kevés és nem túl hangsúlyos elem) megválasztásával, a színekkel, feliratokkal. Nehéz megtalálni, hogy mi és hol mutat szépen és legyen bármennyire is gyönyörűséges egy elem, nem szabad, hogy elnyomja a képet - feltétlenül meg kell szabadulni tőle.
(Cáfoljátok meg, ha más a véleményetek! Köszi :-) )
Az alábbi példák tökéletesen alátámasztják azt, amit leírtam. Mindegyik kép gyönyörű, minden a helyén van... csodaszép képes albumot lehetne belőlük gyártani :-) Woww, annyira örülök, hogy elkészítettétek ezeket a képeket :-)
LaceE - A Karib-tenger:

Kriszta anyu - Kroatien:

Narcicca (Zsu) - Simply beautiful (pad):

3 megjegyzés:

Zsu írta...

Ez olyan jól esett! Köszi :D

LaceE írta...

Köszi-köszi kedves barátom. Ha itt lennél adnék egy nagy puszit :)

Osli írta...

Kriszta képére én is felfigyeltem a galériában, de ezt a hármat látva, nem csoda, hgoy nem tudtál választani