Oldalak

2009. november 19., csütörtök

Közízlés és magánízlés

Nagyok kíváncsian vártam, hogy mi lesz a 'Melyik tetszik jobban?' játék eredménye, amikor az én képeimre lehetett jegyet (vagyis szigorúan csak ötöst) adni.
55 képem kapott jegyet, azaz kb 10-12 emberke szavazhatott, bár ha valamelyik képemre több szavazat is érkezett, akkor 1-2 emberrel több. Ez alapján mutatom a végeredményt:

1. Ez nekem is tetszik, bár itt inkább a fotó nagyon jó. Amúgy mailyen egyszerűnek tűnik, olyan sokat kotlottam felette, hogy mit tegyek rá, ami nem nyomja el a képet. Végül egy vékony fekete keret lett belőle, meg egy WA, amit én gyártottam.

2. Ezt az oldalamat is szeretem, tetszenek a színei. Amúgy template, vagyis az elrendezése is jó :-) A fotók szintén nem sikerültek rosszul.
3. Ezt nem annyira szeretem. Egy nyeremény-készletemből készítettem és ilyenkor ragaszkodok hozzá, hogy mást ne használjak fel, csak ami a készletben van. Sokszor hülyeség és most is az volt. A nagy cím meg a komment viszont jó, na meg a template, mert Bouille és az ő cuccait nagyon szeretem.
4. Ez nekem egy kicsit nagyon sok. Scraplift volt, rengeteg mütyürrel. Van itt minden, mint a búcsúban, kár, hogy a képekhez már nagyító kell :-) Amúgy látványügyileg nem rossz, de magamtól tuti nem csinálnék ilyent :-)
5. Szintén scraplift :-) Itt nem rossz a színhatás, csak nem illik a képhez. Valamint a cím sem illik a képhez. Itt egy tervező (Cheri) készleteiből válogattam.
Összegzés:
Legnagyobb sikere lett annak a képemnek, amivel nem csináltam semmit, van kettő template meg kettő scraplift. Hm.

És most megmutatom, melyek azok az oldalak, amik nekem tetszenek. A pár nappal ezelőtti kirándulásos képeket most nem veszem figyelembe, mert azok még nem voltak fent a galériában a szavazás idején (pedig szívesen bevenném őket).

1. Bouille template és egy LaceE-tól kapott készlet. Nagyon tetszik az elrendezése meg a színei és a fotó is, persze :-) A címe egy nagyon jó dalból származik :-) Ezen a képen gyakoroltam a blendinget (csináltam már előtte, de azok nem sikerültek jól).

2. Szintén Bouille template. Tetszik a barna-kék színprosítás meg a bogyók.
3. Ez meg csak úgy simán tetszik, a nagy fotó miatt.

4. Szintén Bouille-template. Ezen a vicces képen még most is mosolyognom kell, pedig nyár közepén készült a fotó. A kockás papírt én gyártottam a képhez.

5. Ez a legnagyobb kedvencem, szerintem ennél jobb oldalt még nem készítettem. Bouille-template megint. A fotó meg olyan jó let a nyári fények miatt és olyan jó volt Somát fotózni, imádtam, ahogy pózolt a kérésemre :-)
Összegzés:
1 oldal, amivel szinte nem csinátam semmit és 4 Bouille-template. Hm.

És hogy mi ebből a tanulság? Olyan nincs :-)
Csak érdekes volt megnézni, mennyire más a 'közízlés' és a saját ízlésem. Bár ezt eddig is tudtam :-) Amúgy jó volt a gondolattal meg a képeimmel kicsit játszani is.

Te már végigböngészted a képeidet, melyik ötöt szereted a legjobban? :-)

5 megjegyzés:

LaceE írta...

Én mind a 10 képedet nagyon szeretem. De szerintem, ami Neked stílusban a legjobban áll azok a nagyfényképes minimál oldalak. (Ettől függetlenül nem tudnék olyan oldaladat megemlíteni, ami ne tetszene :))

Janka írta...

Tényleg érdekes nézni, mi lesz egy ilyen pontozás eredménye, és mik a te kedvenceid. Nagyon bírtam, hogy ennyire ironikusan álltál hozzá ehhez :*
Én is fogok ilyet csinálni :) És tutira ugyanígy járok, mint Te.

eralilla írta...

Én mind a két "kategóriádból" választottam. Érdekes volt így is végignézni az oldalaidat.

Osli írta...

Az ötös befutóból az első kettő és az ötödik tőlem is kapott szavazatot.

A te oldalaid közül a happiness a kedvencem :)

És, hogy mi ebből a tanulság? Ami nekem tetszett, az tetszett másoknak is (valószínű) de azért remélem neked is. Mégha lift is volt, vagy alig csináltál vele valamit ;)

Eszter(beszteri) írta...

De jó, hogy közzétetted így a képeket! :) Az én ízlésem a tiéddel hasonló, bár az első képedre én is szavaztam... :) Jó volt végigolvasni a gondolataidat! :)