Oldalak

2009. október 6., kedd

Zsákmány

Jajj, annyira izgultam már egész nap! Ugyanis rendeltem a SV-től 1-2 dolgot, mivel kacérkodok a gondolattal, hogy a sok digitális oldal után megpróbálkozok a hagyományossal is :-) Szerencsére a férjem is hajlik a dologra (bár ő még nem tud a rendelésről! :-O ), remélem, együtt fogunk molyolni az első album megtöltésén. És hogy album is legyen, rendeltem azt is, az a csíkos (egyébként élőben ezerszer szebb. pedig direkt úgy fényképeztem, hogy rásüssön a nap és a szép élénk színei legyenek a képnek - hát nem sikerült). Rendeltem egy csomag papírt (ezek a kék és zöld papírok felül - van köztük csillogós is, yesss) meg egy hajtogatnivaló albumot, amihez van jópár mütyürke (papírból körök, szalag, jegyzetpapír, képsarok meg nemtudoménmégmik; legalul vannak még egy ívben - azóta már szétszedtem). És rendeltem még 3 sima lapot: fehér, halványsárga és olíva színben, hát ezeknek a textúrája olyan szép, hogy az ember nem is hinné, míg nem látja :-) Ja, meg van egy csomag minivirág is mini Milton-kapcsokkal, szerintem azok is naon jól néznek ki.
Ilyen a zsákmányom:

3 megjegyzés:

Osli írta...

ugyanezt az albumot és a virágokat rendeltem én is ;) a többi is nagyon szép amiket zsákmányoltál. ;) jó munkát vele. én már megsirattam egy papírom, mikor szétszabdaltam :D

Kata írta...

De izgi! Gratulálok! :) Biztosan menni fog és gyönyörűket csinálsz majd (a digiben és egyéb kézimunkákban való tapasztalatod miatt biztos vagyok benne)..Egyébként én is hónapokig gyönyörködtem az első papírjaimban, míg végül bele mertem vágni :)

Unknown írta...

De jó, hogy belevágsz Te is :) Szuper dolgokat vettél, nekem is van egy ilyen pici albumom, csak pöttyös :) Nekem is nehezen ment az első szabdalás, de hát végülis azért vettem őket :P Jó alkotást Nektek :)