Oldalak

2009. október 13., kedd

Második hagyományos oldalam: T mint Tóth

Jajj, de aranyosak vagytok, köszönöm a sok kommentet az előző oldalammal kapcsolatban - szárnyra kaptam tőle :-) Az eredményt pedig itt láthatjátok, ugyanis:

Elkészültem a második hagyományos oldalkámmal! Oldalka, mert ez is csak olyan pici, mint az előző. Teljesen egyedül csináltam mindent, nem volt férji segítség még a ragasztásnál sem :-)
Mutatom teljes egészében:

Mivel ugyanazokat a scrapbookos alapanyagokat használtam, mint az előzőnél, ezért nem véletlen a színek hasonlósága :-) Bár itt a zöld dominál.
A képeken természetesen a két jómadaram van rajta. Mivel Tóthok, ezért a szalagot T-betűre próbáltam formázni és az elrejtett kis kommentes címkén is van egy 'arany' T-betű. A felirat:
'T mint Tóth
Ne feledjétek el soha, hogy nem csak a nevetek közös.'

Most pedig 1-2 közelebbi kép:
A bal felső sarokban levő szalagot T-betű formára igazgattam és mini Milton-kapocssal meg tűzőkapoccsal rögzítettem, valamint 1-2 papírvirággal és egyéb (fogalmam sincs, mi a neve) virággal díszítgettem. Köré csillogó port szórtam.
A szalagra még került biztosítótű is (anno gimiben a barátnőmmel ez volt a jelünk - biztosítótűt hordtunk mindig és ez jelezte, hogy barátok vagyunk :-) ). A szalag végét visszahajtottam, és a keletkezett hurok végére 3 ltéssel rávarrtam ezt a jópofa fém szivecskét. A hurokba csúsztattam a kommentes cimkét. Itt véletlenül elforgatva van a fotó, hupsz :-O
Imádtam a papírokat rétegezni :-)

Ez a kép csak azért, hogy lehessen látni, milyen szépen csillog az 'aranytollal' írt felirat.És mivel digitálisban imádom a kapcsokat, itt volt az ideje, hogy kipróbáljam -szerencsére van mini.tűzőgépem és így nem lett túlméretezett a kapocs az oldalhoz képest.
Nekem ez az oldalam jobban tetszik, mint az előző, bár a felső fehér része néminemű kívánnivalót hagy maga után.
Érdekes, hogy digitálisban szeretem ezeket a 'white space'-nak nevezett üresen hagyott területeket, de hagyományosban nem annyira jön be. Szerintem még kéne az oldalra egy-két paca vagy valami fröccsés-szerű valami, meg a felső részre egy jó nagy felirat szépen elkészített chipboard ( vastag, formáravágott, nyers karton) betűkkel, illetve a fényképek sarkára valami jó kis sarokdíszt is el tudnék képzelni, meg az alsó részre valami indás-kanyargós papírt vagy matricák, meg.. meg.. szóval, lehet, hogy még később kibővítem az oldalt, ha lesz mivel :-)
Most egyenlőre ilyen és már az albumban lapul :-)

Felhasználtam:
halványsárga és fehér Bazzil karton
Vita Bella minialbum és papírok
mini virágok és mini Milton-kapcsok
fehér szaténszalag
biztosítótű
tűzőkapocs
fém szívecske
csillogó pauszpapír
csillogó por
műanyag virágocskák
cérna, aranyszínű toll

6 megjegyzés:

Osli írta...

Nagyon szép lett!

LaceE írta...

Hát még itt is libabőrös lettem tőle, annyira tetszik (de ez nálam tényleg a nagyon tetszés jele) :)

Rucola Designs írta...

Nekem bejön a white space is rajta, állati ügyes vagy, kalapot emelek megint!!! :)

Kata írta...

Csudajó! Ez már abszolút Ányi-stílus, amit a diginél is láthatunk :)

Kriszta (hozak) írta...

Szuper lett ez az oldal is. Még!...

Névtelen írta...

Ányi! Nagyon klassz az oldal, nagyon tetszik a rétegzés, és a legjobban, hogy a fiúk képe össze van tűzve. Ez egy nagyon jó ábrázolása az összetartozásnak! Igen, fentről mintha valami hiányozna...adhatok egy tippet? Én most úgy készítettem a címem, hogy megrajzoltam a kartonra, kivágtam, aztán 3d-s kockával felragasztottam. De ki is lehet nyomtatni. Így tovább!