Oldalak

2009. október 12., hétfő

Első hagyományos oldalam :-)

Hát végre elkészültem életem első hagyományos scrapbook-oldalával. Vagyis néminemű segédkezés volt a férjem részéről is :-) A mérete csak 20x20 centi, mert annyira sajnáltam az alapanyagokat... amiből nincs sok és sokféle, de remélem, ez csak a múlt és a jelen :-)
A fényképen természetesen a gyerekek - az első közös ovis napjukon.

Ilyen lett:

Néhány közelebbi fotó:
Egy inda mini papírvirágokkal és mini miltonkapoccsal valamint egy festett fabetűvel (én festettem), ami átlátszó szalagra van ragasztva:
Mini papírvirág cérnamasnival és egy varrott virágszárral meg konfettikkel (én gyártottam):
Gémkapcsozott papírok és fénykép, címkék, varrás és patent, alatta papírvirággal:
Varrott-rajzolt szárú virág, ráragasztva a kommentes cédulára, konfettivel és miltonkapcsos papírvirágokkal:
Nem egy túl nagy durranás, de nem volt valami könnyű sem megcsinálni, sem megtervezni. Viszont sokkal élvezetesebb az elkészítése és látványosabb az eredménye, mint egy digi oldalé. Már az albumban lapul és várja a testvékéit :-)

10 megjegyzés:

Unknown írta...

Hűűű Ányi!! Nagyon szép lett! Olyan jól a helyén van minden, írtó jók a virágok, főleg a varrott száruk tetszik :) Sőt minden apró részlete tetszik az oldalnak :)

LaceE írta...

Gratulálok az elsőhöz. Nagyon szép lett :) Azért remélem hű maradsz a digitálishoz is :)

Kata írta...

Hűha! Nagyonis szuper oldal! Olyan aprólékosan kidolgoztad és klassz az elrendezés! Gratulálok! ... annak idején hasonló okokból vettem 20*20-as albumot a nagy helyett, sajnos elég sokára lesz tele, de mindig nagy örömforrás, ha néha hozzájutok :)

Osli írta...

nagyon nagyon ügyi vagy! Olyan szépen megcsináltad, minden a helyén. tökéletes munka. és mennyi néznivaló, várom a tesóit ;)

Rucola Designs írta...

Ó, de gratulálok, hú és ha, el vagyok ájulva! Az államt még keresem, szuperszónikás lett! Méééég! :)

altalena írta...

Gratulálok, gyönyörű lett! Tényleg sokmindent tettél rá, imádom a varrásokat, a virágokat! Te sem tudod majd abbahagyni:D

Névtelen írta...

Gratulálok az első hagyományos oldaladhoz! Szerintem hihetetlenül harmónikus lett! Szépek a színek, és nagyon ötletesen megoldottad az "alapanyaghiányt". Nálam megállt a digi... Az első h. oldalam után nincs sok kedvem a gép előtt ülni. De lehet, a későbbiekben nekilendülök még egyszer, kétszer...ki tudja... ;)
Csak így tovább! Ügyes vagy!

ilgya írta...

Ez valami fantasztikusan jó lett!!!Ne is tagadd nem az első!!!
Fiús színek uralkodnak a virágok ellenére,és a varrás mindent visz:) imádom !
Csinálj még!!!

Anice kötős blogja írta...

Nagyon klassz és szuper lett! Nem látszik rajta, hogy első, inkább nagyon kiforrottnak tűnik!

Kriszta (hozak) írta...

Még, hogy nem nagy durranás! Szerintem az, minden részlete tetszik, látszik mekkora szeretettel készült. (Nagyon jó bütykölni vele, ugye?)