Oldalak

2009. szeptember 3., csütörtök

Hétvége és scraptali

Ezzel (is) még adós vagyok :-)
Szóval, augusztus 31-én megvolt az első nagy találkozás. Előtte hétvégén (péntek este fél 9-től vasárnap délelőtt fél 11-ig) Szegeden voltunk LaceEnál. Egy dolog nem teccett, hogy nagyon gyorsan telt az idő! Szerintem arrafelé más időszámítás járja :-)
Végigjárkáltunk mindent, amit szerettem volna megnézni - megnéztük este és napfénynél, hidegben és melegben, fényképezőgéppel és anélkül, gyalog és városnéző kisvonattal. Közben iszonyatosan jókat kajáltunk és fagyiztunk és még jobbakat beszélgettünk és röhögtünk. Szó szerint, hasfájásig :-) Ja, szkreppeltünk is, de csak amolyan viccesen :-)
Vasárnap pedig tali, melyet már naon vártunk. Majdnem mindenki úgy nézett ki, amint amilyenre gondoltam. Aki meg nem, annak úgyis megmondtam :-)
Ilyenek voltunk (nem vadak, de jók):
Dtimy, Kriszta, altalena, LaceE, Tinci, narcicca, Totyi, Gigi, Secima
Beandy, Osli, Timo, Ányi, krisssz, Betsie, Sabee, Kovaxka
+ elszórva a képen gyerekek itt-ott :-)

Ja, és a legnagyobb élményem, hogy láttam élőben, igazi, hagyományos scrapbook oldalakat! Össze nem lehet hasonlítani a látványt azzal, mikor képről látja az ember! Valami fantasztikus! Van valami varázsa, ami megbizseregteti az ember ujját és megmelengeti a szívét! Remélem, egyszer majd én is készítek hagyományos oldalakat...
Nagyon örültem neki, hogy a férjemnek is teccett a sb-album (Betsie-ét lapozgattuk) és már nem ódzkodik ő sem tőle. Ugyanis az vele a baja, hogy az oldal és így az album is kidudorodik, de most látta, hogy nem is :-)
Szóval, az élmény jó volt, nekem klafa scrap-évzáró :-) Köszönöm az élményt a szervezőknek és a résztvevőknek! :-)

3 megjegyzés:

LaceE írta...

Mi is jól éreztük magunkat Veletek, de tényleg gyorsan elszállt az idő. Köszi, hogy itt voltatok és remélem nem sokára megint találkozunk :)

Unknown írta...

Olyan jó volt Veled és a férjeddel is élőben találkozni!! :) (birom a Tibi humorát ;)) csak azt sajnáltam, hogy olyan hamar el kellett mennetek.

Osli írta...

Én is remélem, hogy nemsoká megint találkozunk, mert ha nem ragaszkodsz a közös fotóhoz, most az sem lenne. Persze ez is csak neked van ;)
Szeretnék kicsit többet dumálni veled. Hátha az egyik klubon összejön, hogy mindketten ottlegyünk.