Oldalak

2009. szeptember 6., vasárnap

Blue collection

A SV-n indított E-Magazinos próbatételre készítettem ezt az oldalt. A téma a legszebb nyári élmény feldolgozása volt.
A kép nem saját, hanem egy naon kedves barátomé és az oldal neki készült ajándékba. Ő volt olyan szerencsés, hogy eljutott egy csodálatos helyre, ahol két hetet tölthetett igazi luxus körülmények között. Nagyon hosszú lenne elmesélni mindent ezzel az oldallal kapcsolatban... ahhoz ismerni kellene a barátomat is... de röviden annyi a lényeg, hogy ő egy olyan fantasztikus ember, akiből nem sok van: önzetlen, segítőkész, kedves, mosolygós, minden magára vállaló és másoknak mindig mindent megcsináló, vidám pasi -sokszor már nem is hiszem el, hogy igazi ember, inkább valami csodalény :-) És a mai napig nem felejtette el, hogy honnan jött... és hogy eljuthatott erre a csodálatos helyre, ezzel egy álma vált valóra :-) Két hét kikapcsolódás, igazi pihenés és nyaralás, csordultig a legjobb dolgokkal... A hely neve valahol... Blue collection - ezért lett ez a kép címe. Nagyon örülök neki, hogy ilyen jól sikerült a nyaralása és remélem, az élmény kitart a következő pihenésig... sokáig...
Megint az én képem kapta a legkevesebb szavazatot, ahogy már nem először. Köszönöm annak a (rajtam kívül) 14 embernek, akinek ez tetszett a legjobban és persze a Szerkesztőségnek, hogy beválasztották a továbbjutók közé :-)
(Apró érdekességként megjegyzem, hogy a nekem leginkább tetsző képek kapták a legkevesebb szavazatot.)
Ja igen, itt van a kép is:

Felhasználtam:
papír: MD design
kék virágok, szív: Vera Lim
felhő, gyöngyök, summer és vacation felirat : Jaelop Design
rózsaszín virágok: Kuznyec
cédula: Gigi
virágos tekervény, zöld kagylók, esernyő, kagylós papír, nautilus kagyló: DreamBigDesign
kapcsok: Karyn Robinson
WA: Mag Design
zöld pufipöttyök: abcdelf
pálmafa: JennCK
overlay: KPertiet

7 megjegyzés:

altalena írta...

Én Imádtammmmmm! Teljesen meg voltam győződve, hogy ez a legjobb:))))) Szavaztam is rá:) Hihetetlen szépre sikeredett, csodálatos minden rajta! Soha nem gondoltam volna, hogy ez a tiéd:D Felülmúltad önmagad, hogy ilyen sok mindent pakoltál rá! Örülök, hogy ilyen szépséggel megajándékozod a barátodat....:)***

Rucola Designs írta...

Elárulom, hogy ismét maximális pontszámmal került be a tiéd a legjobbak közé, és én most is erre szavaztam. :) Nem egyforma az ízlésünk, mindenkinek más teccik, ne bosszankoggy ezen! :)

Budaházi Brigitta írta...

Ez egy nagyon szép, érett oldal, biztos kézzel válogatott hozzávalókkal és elrendezéssel. Ezért került a legjobb 6 közé. Oda is fogom írni a kép alá is.
Ne tessék mérgelődni és szomorkodni, kérem... A szavazatok száma nem kell, hogy elszomorítsa és elkedvetlenítse azt, aki most nem nyert, mert akkor véresen komolyan kell venni és ez csak játék.... Én annak örülnék, ha az is jó érzés lenne valakinek, ha bekerül a hatba, és ez megmaradna kellemes, jó játéknak ... VÉGIG. <3 :)

Budaházi Brigitta írta...

Ahh, és azt el is felejtettem írni, hogy nagyon örültem, hogy ez a biztos kéz az én címkártyámat is rávalónak találta. Boldogság volt látni. :) :*

Janka írta...

Ányi, én aki bennvagyok a KCS-ban és szavazhatok a befutókra, is tudom így érezni. Most is volt egy szívem csücske, és nem ő nyert ;) Borzasztóan tetszik a te oldalad: annyira élénk, annyira vibráló. Az a sok piros nagyon feldobja a kékes fílinget.
A hozzávalókat meg másold ki a galériából ;) Én úgy szoktam.

Osli írta...

Sajnálom, hogy így érzel. Bevallom, én is csalódott voltam, hogy megint nem kerültem be, még a 6 közé sem, de már túltettem magam rajta.
Az oldalad meg szuper lett, és nagyon sokat pakoltál, rá sem ismertem még akkor sem, mikor már tudtam, hogy a tiéd :)

szrjudit írta...

Szerintem szuper lett, csak ez a fontos! Mármint nem az, hogy szerintem milyen :D :D :D, bár ez is valami :D :D :D, na jó, csak vicceskedek, szóval, ha te elégedett vagy vele, akkor minden oké!!! :)