Oldalak

2009. szeptember 21., hétfő

Arany blogdíj :-)


Jankától kaptam egy blogdíjat -vagyis nem is én, hanem a blogom, yess! Merthogy itt annyi minden van, mint egy bóhapiacon :-)))) Köszi, Janka!
Mivel konkrét szabályos nem voltak, azokat adom tovább, amiket Janka kitalált hozzá, vagyis:
"Ezt a blogdíjat most azoknak szeretném adni, akiket mostanában leggyakrabban látogatok, és sok érdekeset, vicceset, inspirálót, stb. találok a blogjukon :)"

Szóval, akiket én választottam:
LaceE - mert igazi jó barát és nemcsak virtuális, őt naon bírom! :-) A blogjára minden nap benézek és naon teccenek az élménybeszámolói. És persze Arit is megemlítem, akit szintén naon megkedveltem, annak ellenére, hogy nem vittem magammal kávéfőzőt :-)))
Kovaxka - szeretem az Ildit és kész, nem kell magyarázni, miért, mert csak! Az oldalait is szeretem, főleg a kultúrális jellegűeket, ezekeben egyedülálló, bátran mondhatom. Remélem, találkozunk még élőben!
Osli - mindig ott van és mindig van az emberhez 1-2 jó szava. Szeretem, ahogy nyüzsög és pörög, meg szeretem a blogjáit/blogjait, mert nála is mindig történik valami. Naon hiányzik, ha nincs valahol jelen ;-) Igazi tyúkanyó.
Tinci - gyönyörű oldalaival állandóan levesz a lábamról, bár teljesen más a stílusunk. Mint embert megkedvelni pedig elég volt az a kb. 10 perc sem, amennyit találkoztunk és beszélgettünk.
Timo - a maszkok királynője! Szeretem az egyedülálló stílusát, amely szerintem naon jól passzol Jopke készleteihez. Mindig csodálattal nézem a szuper freebieket, amiket gyárt.

3 megjegyzés:

Rucola Designs írta...

Ó, köszike, de aranyos vagyol! :) Én is bírlak ám!!! :D

Osli írta...

Jaj, de drága vagy! Nagyon szépen köszönöm :) Mondhatni, ahol te nem vagy, ott én vagyok :D vagy előtted, vagy utánad :)

T írta...

óóóó!! nagyon köszi!! jól esik az ilyen elismerés is!!! :D:D:D:D:D