Oldalak

2009. június 22., hétfő

A nagy Levin

Már mindenki tudja, ki az a nagy Levin és mi köze a scrapbookhoz. Ha nem, íme a részletek a Cewe oldaláról:
  • A játék ma kezdődik és június 27-ig tart.
  • Akinek kedve van részt venni a nagy Levin játékban, az készít valamit, ami egy ilyen receptfüzetes emlékkönyvhöz jól jöhet. Mennyiségi megkötés nincs. Minden kezdőt is szeretettel várok, akár egy-két elem vagy wordart elkészítésével.
  • Ha elkészült, még nem teszi letölthetővé, de az erre nyitott Challenge - Levin galériába feltölti az előnézeti képét, hogy a kíváncsiskodók megleshessék, vagy akár inspirációt kapjanak tőle. Ugyanekkor természetesen már ezt az előnézeti képet a saját blogjában is megjelenítheti.
  • Június 28-án mindenki a saját blogjáról letölthetővé teszi a készletet, és linkeli a többi BlogTrain állomást is. Ha valakinek nincs saját blogja, de szeretne játszani, természetesen én itt a galériában megoldom, csak kérek erről értesítést.
  • Még aznap, azok közül, akik játszottak, a már ismert random szavazással győztest választunk, aki lehetőséget kap arra, hogy akár el is készítse ezt a receptkönyvet, vagy bármi mást, szóval egy 26 oldalas fotókönyv a nyeremény.
  • Miután nem akarom senki idejét elvenni más játékkal, így a szokásos hétfői kihívás most elmarad, viszont a 29-ei hétfőn már ezzel a (reményeim szerint) giga-készlettel kell oldalt alkotni a szokásos heti játék keretében.
Én is készültem egy aprósággal:
Hamarosan... a többivel együtt :-)

3 megjegyzés:

Rucola Designs írta...

Hű, de gyors vagy te is! Tök jó kis dolgok! Felkötöm mosmá én is! :D

altalena írta...

Annyira jók lettek, szuperséges! Tutti fogom őket használni:D

Kriszta (hozak) írta...

Tetszik a tiéd is, már várom! :)