Oldalak

2009. június 1., hétfő

Anya, azaz én

Hát emiatt a kép miatt voltam magam alatt az elmúlt napokban. Aztán már kihevertem a dolgot, evvan :-)
Azért örülök, hogy bekerült a 6 továbbjutó közé a SV Magazin áprilisi fordulójában. Lehet, hogy nekem is rózsaszínnel kellett volna próbálkoznom? Na végülis mindegy, az oldal elkészült, ráadásul a világoskék felsőmet sikerült zöldre átfesteni. Soma azóta meg nagyot nőtt ;-)



Felhasználtam:
Eva Marina - Like no other
WA: Rainbow - Anya

4 megjegyzés:

altalena írta...

Ányi, nekem nagyon tetszett, szerintem ne légy szomorú! Ez egy igazi Ányis oldal, mindegyik csúcsszuper szokott lenni!!!
Én pont azt néztem, alig szavaztak... van 243 aktív tag, és még is csak 33 szavazat volt összesen... nagyon kevés!

Rucola Designs írta...

Ó, Ányikám, ne hülyéskedj! Mért, én hány szavazattal kaptam többet? Hárommal???!!! Pedig rózsaszín! :)) Boldog voltam, hogy bekerült. (Persze én is mindig kiakadok, még akkor is, ha kevesen kommentelnek.)
Szóval szép, amit csináltál, csak erős volt a verseny. És tényleg baromi kevesen szavaznak, én sem értem, miért. Én mindig szoktam.

Osli írta...

Képzeljétek, én meg lemaradtam a szavazásról. Nézem ki van írva, ok megyek, aztán már lejárt. Nem értem hogy történhetett, mert mindig nézem az új hozzászólásokat. Gratulálok, hogy bekerültél a befutók közé, nekem még ez se nem sikerült :) Bár én meg el is felejtettem feltölteni a másik képem :)
Fel a fejjel, nagyon ügyes vagy, mindenki ugyan nem nyerhet, de mi nyertesek vagyunk, hogy vagy nekünk :)

Secima írta...

Ilyen miatt ne aggódj! Ráadásul tényleg benne voltál a 6 legjobban. Azért ez nagy szó!
Maximálisan egyetértek Osli utolsó mondatával. :))