Oldalak

2009. május 17., vasárnap

Kiválasztottam :-)

Márminthogy a nyereményemet, amit krisssz-től kaptam (köszi ismét!).
Nagy-nagy töprengések voltak a bolt kínálatát nézegetve - gondolhatjátok, az Afterfive-tól BÁRMI...
Végülis azt hiszem, kár volt annyit tipródnom, mert azt választottam, amit legelőször kinéztem magamnak (istenem! tisztára, mint egy igazi boltban: mindent végigtapogattam, persze, csak virtuálisan, valamihez többször is visszamentem, osztottam, szoroztam, majd maradt az első -ismerős? ;-) ) A válogatásba bevontam a férjemet (marhára izgatta a dolog, neki ezek túl "nőcis" dolgok, de azért mondott 1-2 véleményt - sajna pont nem olyanokat, amiket én szerettem volna hallani).
Készlet eleve nem jött szóba, mert az van ingyibe is dögivel, már-már azt sem tudom, milyenek és mennyi... csak gyűjtök, mint egy hörcsög. Szerettemvolna albumot, de az nem fért a keretbe. Maradt aaaaaaaaa blogbunda :-)
Ha már nem nyertem Didótól, íme, vettem egyet.
Ezt ni:

Még nem teszem fel, mert egyenlőre nagyon tetszik az új fejlécem és ez nem illik hozzá, szegényt meg most csináltam pár napja, hadd élvezze, hogy a blogom fejléce lehet :-)

Szóval, elsőre tudtam, hogy blogbunda lesz belőle és direkt csakazértis azt választottam, ami nekem tetszik, nem pedig a férjemnek.
Jó választás volt, ugye?

7 megjegyzés:

Kata írta...

Remek választás volt! Már csak azért is mert a fele magyar :) és ez (még) ritkaság. Meg szép is és sokan fogják látni, akárhányszor csak meglátogatnak.

Rucola Designs írta...

Szerintem is tök jó választás volt! :)

eralilla írta...

Ismerős ez a töprengősdi, meg az eredeti verzió. S lám a férjek is hasonló hozzáállásúak? Szerintem jó, hogy saját magadra hallgattál.

altalena írta...

Ügyesen választottál, én sem tettem volna máshogy:)

Secima írta...

Hú, ez tényleg szuper választás volt. :)))

Unknown írta...

Szerintem is jó választás volt!! Alig várom, hogy felrakd :)

Kriszta (hozak) írta...

Húha, mardossa a májam a sárga irígység. :D