Oldalak

2009. május 12., kedd

Diplomaosztós-kedvenc ruhás-nyereményes

Ancsikától nyertem egy template-t az általa indított kihíváson készített képemmel (na jó, a szerencse is mellém állt), amivel tudtam, hogy a kedvenc ruhás kihívást fogom megcsinálni. Ma meg is kaptam a sablont, amin (megrendelésre) egy nagy és egy kis kép van.
A nagyobb képen éppen átveszem a diplomámat, a kicsin meg integetek előtte :-)
Emlékezetes pillanat, hogy végre átvehettem a 2. diplomámat 3,5 év tanulás után... az utolsó félévet már nagyon untam, túl sok volt már... Elsőben terhes voltam, majd másodikban megszületett Keve, 5 hetes volt, mikor beiratkoztunk. Aztán harmadikban költöztünk kétszer (először Bp-ről Mosonmagyaróvárra, albérletbe, majd 8 hónap után a saját házunkba) és építkeztünk is :-) Nehéz, mozgalmas időszak volt, de visszagondolni már jó rá.
Szerettem egyetemre járni, sok kedves embert ismertem meg és kikapcsolódásnak sem volt utolsó. Kicsit kimozdultam az otthoni babaszagból, mai jó, de jó kicsit távollenni is és jó utána visszatérni.
Talán mert megszoktam a pörgést az egyetem alatt (rengeteget kellett tanulnom), azért pörgök néha ennyire nagyon most is ;-)

Na, és végre a kép:

Felhasználtam:
Ancsika - template ányinak
Papírok: Eva Marina - Out to sea
Kapcsok: Kolibri
Paca: Rainbow - Anya
Mütyürök: Retro spring blogtrain,2009
Nyomdázások: Timonuette - Kit savanna

És Gigi, köszi a kommentár-leckéket!

2 megjegyzés:

eralilla írta...

Jaj, de jó ez az oldal! A kommentek is, s a nyeremény elrendezés is. Gratulálok hozzá(juk)!

Rucola Designs írta...

Csak pörögjél szépen tovább! Azt mi szeretjük, és neked is jó! :))